Κωνσταντίνος Σημάτος

Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας, καθοδήγησης, προσωπικής ανάπτυξης.

Κωνσταντίνος Σημάτος

Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας, καθοδήγησης, προσωπικής ανάπτυξης.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Σημάτος είναι σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας, καθοδήγησης, προσωπικής ανάπτυξης. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Master in Business Administration / Nottingham Trent University U.K.) Είναι ένας από τους πρώτους εκπαιδευτές βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα με συνεχή επαγγελματική παρουσία στον χώρο από το 1995. Είναι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας που αποφοίτησε από το «Village music drum circle facilitators workshop» του Arthur Hull στη Hawaii USA και είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα πιστοποιημένος “Drum Circle Facilitator”. Έχει αναπτύξει το σύστημα ομαδικής ανάπτυξης και συνεργασίας μέσω μουσικής «Corporate Drum Circle» με το οποίο έχει εκπαιδεύσει πάνω από 50.000 ανθρώπους. Έχει διατελέσει στέλεχος και συνεργάτης εταιριών συμβούλων επιχειρήσεων και είναι συχνά καλεσμένος motivational speaker σε συνέδρια και σεμινάρια μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και διεθνών ενώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει σε εκατοντάδες σεμινάρια περισσοτέρων από 200 εταιρειών σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Σερβία, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Μπαχρέιν, Ιορδανία, Ρουμανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουγγαρία και έχει σημαντική εμπειρία στην εμψύχωση και δημιουργία «κοινής κουλτούρας» μεταξύ εργαζομένων πολυεθνικών εταιριών που ανήκουν σε διαφορετικές χώρες. Συνεργάζεται επί 20 χρόνια ως εκπαιδευτής με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Executive MBΑ, International MBA, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού) και το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.) Έχει βραβευτεί από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας με τίτλο ειδικής συμβολής για την προσφορά του στην εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι κύριες θεματικές ενότητες που αναπτύσσει είναι: • Ομαδική συνεργασία • Αποτελεσματική επικοινωνία • Ηγεσία και καθοδήγηση • Stress Management • Συναισθηματική Νοημοσύνη • Δημιουργία και κατανόηση εταιρικού Οράματος • Προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση εργαζομένων • Δημιουργικές δραστηριότητες στα πλαίσια συνεδρίων

Αναλυτικό Βιογραφικό